BEGYNDELSEN

Finn Holst blev født i november 1961 i Nørresundby, en lille forstad til Aalborg, hvor han voksede op hos sine forældre, sammen med sine 3 søstre. Som så mange andre unge drenge, synes Finn ikke at skolebænken var det sjoveste sted, og han beskriver selv at han nok begyndte at blive lidt en bølle. Den retning blev heldigvis ændret da Finn tog arbejde som arbejdsdreng hos den lokale blikkenslager Ernst, og kom i året 1979 i mesterlære samme sted. 1979 bliver for Finn et centralt år, da han ikke alene kommer ind på den sidste mesterlæreruddannelse, men han møder også sin kommende, og nuværende kone, Laila.

LÆRLINGETIDEN

Ernst bliver for Finn som en ekstra far, og mange af de ting Ernst lærer ham, er værdier som Finn i dag sætter højest. Fordi Finn er glad for Ernst, bliver Finn også glad for håndværk, og det kommer til udtryk igennem hele hans læretid. På trods af Finn’s forståelse og evner inden for håndværk fortæller Ernst ham igennem hele hans ansættelsesperiode, at han ikke bør blive håndværker, men forretningsmand. En udtalelse Finn bliver påvirket af, da han tog udtalelsen som at Ernst ikke mente at han havde evnerne til at blive håndværker, men Ernst roser ham nærmest dagligt for hans tilgang og kunnen, og Finn formår ligeledes at få den højeste udmærkelse på sit svendebrev. Finn færdiggør sin uddannelse i 1982, og bliver kort efter ansat hos den lokale smed.

KAFFEKARRIEREN

I 1984 tager Finn et arbejde hos JAU, hvor han hurtigt bliver kørende sælger. Det er ligeledes her han første gang indser meningen med det Ernst fortalte ham igennem hans læretid. Finn er hos JAU i 1 år, hvorefter han på en indskydelse søger job hos Scanomat, et, på det tidspunkt, lille firma der sælger automatkaffemaskiner i Danmark. I løbet af de 12 år Finn er ansat hos Scanomat vækster firmaet som aldrig før, og bliver igennem sin karriere tilbudt flere forfremmelser i virksomheden. Finn afviser dog dette, da hans kærlighed ligger i salget og kontakten til kunderne. Ligeledes er Finn medvirkende til at udvikle en del kaffemaskiner i Scanomats produktprogram. Finn stopper i Scanomat i 1997, da han selv ser fremtiden inden for kaffebranchen ligger i levering af den færdige løsning med hele kaffebønner tilpasset den enkelte kunde, fremfor Scanomats instant-løsninger.

KAFFESELSKABET OG CROWN ESPRESSO

Herefter arbejder Finn de næste 8 år inden for kaffebranchen, dygtiggør sig yderligere inden for både maskinkendskab og kaffeviden, og starter langsomt et ry op om at være ”kaffekongen”. I september 2005 iværksætter Finn eget firma, og navngiver det Kaffeselskabet. Her får Finn mulighed for virkelig at igangsætte muligheden for at tilbyde kunderne en fuldstændig tilpasset kaffeløsning med fokus på kvalitet af både kaffe og maskiner. Langsomt begynder Finn også at udvikle sin egen kaffemaskine, der får tilnavnet Royal Coffee. Dette medfører også udviklingen af den udelukkende dansk producerede espressomaskine CROWN ESPRESSO. Kaffeselskabet er idag ikke kun aktiv i Danmark, men over dele af verden, med alt fra både kaffe, the, sirup og konfekture til eksklusive maskiner, kaffeudstyr, espresso centre og meget mere.

SKAL VI LAVE DERES NÆSTE SPECIALLØSNING?

Kontakt os