DERES UDBYTTE

ESPRESSO

I vores espresso center kan De få lov til at at nørde med kaffe og alt hvad denne verden indebærer.

Det vil være et center hvor De kan riste deres egne bønner, De kan eksperimentere med at blande Deres egen espresso og forsøge Dem at finde ud af hvordan De foretrækker at kværne Deres kaffe og hvilken bryggemetode, der passer Dem bedst.

Kort sagt kan De få tid og rum til at fordybe Dem i det produkt, som det hele drejer sig om - kaffe.

MASKINEN

Til at brygge den perfekte espresso, skal De have det rigtige udstyr og vide hvordan De bruger udstyret optimalt. Derfor kan De også få lov til at fordybe Dem i espressomaskiner, og få en bredere forståelse for, at ved at bruge det rigtige udstyr, kan De få meget mere ud af Deres espresso, end De måske har været klar over hidtil. De har mulighed for at medbringe deres egen espressomaskine i vores espresso center, hvor vi kan hjælpe Dem med at få det optimale udbytte ud af den - det handler kort sagt om at opnå den brede forståelse for de aspekter, der spiller ind, når De skal brygge den gode espresso.

FREMGANGSMÅDE

Har De det rette udstyr og den espressoblanding, der falder i netop Deres smag, er det vigtig at vide hvordan De skal bruge det. En ganske almindelig fejl er at mange ikke er klar over, hvor fintfølende en espressomaskine, en kværn og selve espressoen egentlig er. Der skal ikke meget mere end temperaturskift eller en gennemløbstid på et par sekunder for meget, til at ødelægge espressoens optimale smag. Derfor kan De gennem vores Espressocentre få et dybere indblik i hvordan De med meget få justeringer kan optimere din espressos smag betydeligt.

KOCH’S KAFFEBAR APS
ALGADE 23
9000 AALBORG
DANMARK

VIL DE HØRE MERE OM AT FÅ ESPRESSOCENTER I DERES CAFÉ/BUTIK?

Kontakt os