KOCHS KAFFEBAR

Kochs Kaffebar er en meget velbesøgt kaffebar i hjertet af Aalborg, som Kaffeselskabet har haft et meget tæt samarbejde med fra starten af. Siden Kochs Kaffebar valgte Kaffeselskabet som leverandør til deres kaffebar, har vi i fællesskab udviklet på deres kaffesortiment, deres interiør og deres arbejdsmetoder. Kaffeselskabet har leveret en komplet specialløsning til Kochs Kaffebar, hvor fokusområdet har været at opfylde deres ønsker om at åbne en kvalitetsbevidst kaffebar. Resultatet er blevet yderst tilfredsstillende, og vi er stolte af at være en del af en kaffebar af den kaliber.

Ulla Terkelsen London

Ulla Terkelsen er en utrolig populær cafe i Aalborg, der både rummer en helt unik stemning, en autentisk atmosfære og indretning samt et lækkert menukort - herunder en lækker kop kaffe. Som et bidrag til caféens helt unikke udtryk, har Kaffeselskabet leveret deres espressomaskine, som efter deres ønske, er fremstillet i lyserød. Den helt unikke espressomaskine er blot ét eksempel på, at vi er i stand til at levere en espressomaskine, der passer perfekt ind i netop Deres omgivelser. Lyserød er blot en af mange farver, som Kaffeselskabbet kan levere.

CAFÉ BUTLER

Hos Café Butler i Åbenrå har vi leveret en komplet kaffeløsning, hvor vi blandt andet i samarbejde med caféen har været med til at udvælge hvilket kaffesortiment, der fungerer for dem. Hos Café Butler har den totale løsning også inkluderet, at Kaffeselskabet har fået trykt caféens logo på deres kaffe kopper. Caféen ønskede at have personlige og unikke kaffe kopper, der kunne bidrage til netop deres udtryk, og i samarbejde med Kaffeselskabet, skabte vi en færdig kop, der understøtter caféens udtryk.

FJORDLINE

Hos Fjordline havde de brug for mange kaffemaskiner, der kunne følge med på kvantitet og kvalitet, så deres gæster kunne nyde en friskbrygget kaffe uden besvær. For at levere den idéelle espressoblanding til Fjordline tog vi vandprøver på begge færger, for at få kendskab til netop deres vandforsyning. Ud fra disse vandprøver lavede vi Fjordlines helt egen espressoblanding, der var tilpasset netop deres vandforsyning. Ved blandt andet at tage højde for vandets hårdhed, kan man med den rette espressoblanding opnå en langt bedre kop kaffe.

SKAL VI LAVE DERES NÆSTE SPECIALLØSNING?

Kontakt os