COFFEE MASTER VARIANTER
Colombian Supremo Popyan Screen 18+
Colombiansk kaffe er nok den mest kendte kaffe i Danmark. Kaffen kom til Columbia fra Antillerne via Venezuela omkring år 1808.
Læs mereCosta Rica Caracoli Tournon Peaberry
For år tilbage indgik en del grupper, der hver især består af mange små farmer på Costa Rica, et kooperativ, der kaldes
Læs mereDivya Sun Pulb Robusta - Sethuraman Estate India
Divya Sun Pulp Robusta er håndplukket. Indenfor 2 timer efter plukningen fjernes frugtkødet ligeledes med håndkraft, for at beskytte den meget skrøbelige bønne inden i bærret. Herved opstår farmens egen betegnelse for metoden de benytter - Pulp Sundr
Læs mereEthiopia - Sun Dried Biloya
Kaffen er helt speciel på grund af den anderledes forarbejdning. Kødet fra bærrene bliver nænsomt pillet fra, hvorefter bønnerne placeres på vel-ventileret borde og konstant vendt, mens de tørrer. Bønnerne tørrer i et helt naturligt lys uden brug af
Læs mereEthiopia Kaffa Forest
Kaffen herfra er meget rustik og uden nogen generel smagsprofil. Den varierer fra kop til kop. Smagsprofilen indeholder alt fra blomster, pærer, honning, chokolade, læder og snært af alkoholiseret frugtsmag, mens syrligheden i kaffen kan gå fra ekstr
Læs mereEthiopia Yirgacheffe Helen Nigus
Helen Nigus var en af de første kvindelige kaffeeksportører i verden. Ethiopian Yirgacheffe - Helen Nigus kaffen gror i distriktet Yirgacheffe og er af sorten arabica. Distriktet er kendt som et område, der laver en høj kvalitet af kaffe.
Læs mereGalapagos - Santa Cruz Estate
Santa Cruz Estate kaffe er, som navnet antyder, dyrket på øen Santa Cruz, som er den 2. største ø i Galapagos. Nogle mener, at kaffen fra Santa Cruz er sødere med en mere fyldig aroma en andre kaffer fra Galapagos.
Læs mereGuatemala Genuine Antigua Pastores
Guatemala rangerer som et af de lande i verden med den bedste kaffe. Noget af verdens fineste kaffe kommer fra højlandet i dette lille men meget respekteret land.
Læs mereGuatemala Maragogype Coban Superior
Guatemala rangerer som et af de lande i verden med den bedste kaffe. Noget af verdens fineste kaffe kommer fra højlandet i dette lille men meget respekteret land.
Læs mereHawaii Kona Extra Fancy
Hawaii Kona Extra Fancy er dyrket af Greenwell Coffee Farm i Kona-distriktet på øen Hawaii.
Læs mereIndian Mysore Yelnoorkhan Mountain Mist
Kaffen kommer fra området Yelnoorkhan, er af typen arabica og har en enestående smag, god krop, frisk syrlighed og en markant krydret eftersmag.
Læs mereJamaica Blue Mountain Clydesdale
Trods kaffen har været produceret siden slutningen af 1700tallet, er Clydesdale en ny producent i blokken af Jamaica Blue Mountain kaffer. Clydesdale er sammen med Mavis Bank i dag de største producenter af Jamaica Blue Mountain.
Læs mereKenya AA Gethumbwini Estate
Denne kaffe er en virkelig perle og specialitet for kendere. Kenya AA kaffe er ikke bare én type kaffe, der gror i Mount Kenyas røde vulkanske jord. Flere typer skiller sig ud, hvilket er hvad denne Kenya AA - Gethumbwini Estate gør.
Læs mereMexican Altura Elefantbønner
Elefantbønner er af typen arabica og navnet referer til en speciel størrelse på den enkelte kaffebønne. Bønnerne er, som navnet indikerer, ekstraordinært store.
Læs merePapua New Guinea Plant a Maro Estate
Kaffen fra Papua New Guinea er kendetegnende ved den vildt-agtige smagsprofil, men er dog på ingen måde at sammenligne med kaffer fra de andre indonesiske øer Sumatra og Sulawesi. Smagsprofilen på disse kaffer er mere jord-agtig med en snært af skov.
Læs merePeru Sanchirio Palomo
Kaffen er af arabicabønner med en smagprofil, der er sød, frugtig og lys. Kvalitetskaffe er ikke nem at finde i Peru, men det er uden tvivl et land, der er godt på vej.
Læs merePuerto Rico - Hacienda San Pedro
Hacienda San Pedro dyrker noget af det bedste kaffe fra Puerto Rica. Kaffen er karakteriseret ved sin milde, lidt søde smag. Den har en fin vel afbalanceret profil af frugt, chokolade, karamel og en snært af krydderier som hovedkomponent.
Læs mereSulawesi Toraja Kalossi
Kaffen fra dette område har en mørktonet chokoladeagtig smag med undertoner af nød. Kaffen har en lang eftersmag og lavt syreindhold.
Læs mere