Vores mission

KVALITETSPRODUKTER

Kaffeselskabet udvikler og producerer selv mange af vores produkter - lige fra den innovative kaffemaskine, poser med eget logo og til en anderledes lækker chokoladeske. Kaffeselskabet går ikke på kompromis med kvalitet. De kan som kunde hos Kaffeselskabet derfor altid være sikker på høj kvalitet og anderledes spændende varer - og der kommer hele tiden flere til.

PERSONLIGE RELATIONER

Hos Kaffeselskabet lægger vi en ære i et godt samarbejde med kunderne. Mange kunder har handlet hos personer bag Kaffeselskabet igennem de sidste 20 - 25 år. Vores brede sortiment og store fleksibilitet omkring løsningen af netop Deres udfordring, gør Kaffeselskabet til en solid og tryk samarbejdspartner. Vi er til for Dem, og vi står ved det.

INDIVIDUELLE TOTALLØSNINGER

Ikke to virksomheder er ens og ikke to ønsker til en forretning er identiske. Kaffeselskabet samarbejder med mange mindre underleverandører, og vi har i årevis specialiseret os i, at udvikle en stor fleksibilitet i forretningen. Hos Kaffeselskabet har De derfor rig mulighed for en individuel totalløsning til Deres forretning.

DERES BEHOV

Kaffeselskabet er opmærksom på problemstillinger som f.eks. pladsmangel og binding af likviditet. De kan derfor hos Kaffeselskabet bestille Deres varer i præcis det kvantum, De ønsker. Dette gælder ligeledes, hvis De ønsker varer med eget logo. Kaffeselskabet hjælper Dem med at finde den rette mængde, der passer til netop Deres behov - og vi leverer gerne 5 dage om ugen.

KAFFESELSKABETS VÆRDIER

Kaffeselskabet er den holdbare fleksible samarbejdspartner, der skaber værdi for Dem og Deres kunder.
Kaffeselskabet arbejder ud fra 5 grundværdier.

KVALITET

En af de helt centrale værdier, som Kaffeselskabet aldrig går på kompromis med, er kvaliteten af vores produkter og vores service. Derfor er vores mantra også: "Når kvalitet er vigtigt". Vi arbejder målrettet for at altid at kunne tilbyde vores kunder et kvalitetsbevidst produkt, og levere en service at høj kvalitet.

UDVIKLING

I Kaffeselskabet arbejder vi ikke kun med at levere kvalitetsbevidste løsninger, men også med at forbedre allerede eksisterende produkter og løsninger. Derfor forholder vi os altid kritiske overfor de produkter vi tilbyder, og udvikler på det, som vi mener kan gøres endnu bedre - alt sammen til Deres fordel.

LOYALITET

Hos Kaffeselskabet er De ikke blot kunde. De er årsagen til at vi hver dag kan arbejde med det vi brænder for, og derfor vil vi gerne påskønne dem der vælger at samarbejde med os. Det kommer til udtryk i at vi altid bestræber os på at opfylde deres ønsker, så De er tilfreds med den løsning vi leverer til Dem.

ENGAGEMENT

Hos Kaffeselskabet tror vi på, at man kun kan lykkes med noget, hvis man brænder for det. Derfor er vi taknemmelige for at vi hver dag kan arbejde med kaffe, som er vores fælles passion i Kaffeselskabet.

NYTÆNKNING

Hos Kaffeselskabet sætter vi pris på mange gamle dyder, men det betyder ikke, at vi ikke kan nytænke allerede eksisterende løsninger. Derfor brænder vi for at udvikle og nytænke på alle vores produkter, for måske at kunne levere en endnu bedre løsning til Dem.