Sumatra Kopi Luwak
Flere steder på de indonesiske øer lever væseldyret. Den har til vane at spise de nedfaldet kaffebær fra de vildt voksende kaffebuske i området. Når frugten er spist skilles frugtkødet i fordøjelsesprocessen fri fra kaffebønnerne. Bønnerne gennemgår en fermentering inden de igen udskilles med dyrets ekskrementer.
Bønnerne samles sammen og bringes ind til videre forarbejdning inden de sælges. Der indsamles og forarbejdes ca. 450 - 500 kg af denne unikke kaffe på de Indonesiske øer - primært Sumatra og Java. Mængden er umådelig lidt set i lyset af, at der efter ristning kun bliver ca. 400 - 450 kg ren Kopi Luwak kaffe til hele verdensmarkedet.
Kaffeselskabet har valgt ikke at lave blandinger med den eksklusive kaffe men lade danskerne smage den i dens rene form. Kunden vil opleve en kaffe af arabicabønner med en meget eksotisk sød frugtig smag - måske med et hint af duften af skovbund.